Afmelden als lid

Informatie over opzeggen

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december per kalenderjaar. Mocht u om welke reden dan ook uw lidmaatschap willen beëindigen dan moet dit gebeuren voor 1 november van het lopende jaar. U kunt dit doen door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Indien het lidmaatschap later wordt beëindigt dan is contributie voor het volgende kalenderjaar verschuldigd. Het lidmaatschap IMAF-Nederland staat los van aangesloten school of vereniging.
De datum van versturen van dit formulier is de datum van beëindiging van het lidmaatschap. Nadat u heeft aangegeven op te willen zeggen, gaat de ledenadministratie het opzeggingsverzoek administratief verwerken. Dit kost even tijd. Belangrijk is te weten dat er pas formeel is opgezegd zodra u een opzeggingsmail van ons heeft ontvangen. We benadrukken om dit exemplaar goed te bewaren tot in ieder geval medio volgend jaar i.v.m. doorlooptijd van het contributietraject. Heeft u binnen 2 weken geen bevestiging ontvangen, dan verzoek wij u ons even te bellen of te mailen. De reactie per email is dus de bevestiging van de opzegging.

Uiteraard betreuren wij als bestuur van IMAF-Nederland uw keuze maar we hopen dat u genoten heeft van onze activiteiten en wellicht tot ziens.

Persoonlijke gegevens
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Vul de tekens in