Blog

    Pagina  1 van 4    

9
Dec 2017

In Nederland is sinds korte tijd belangstelling voor het Kodokan judo. Die belangstelling is hoofdzakelijk ontstaan vanwege het feit dat er kata wedstrijden worden gehouden, die op internationaal niveau beoordeeld worden volgens de normen van de Kodokan. Het zal echter ook goed zijn als de waarden en normen van Kodokan judo volledig worden onderkend in de toekomst.

lees meer...
26
Nov 2017

Op 19 november waren de nationale Dan-Examens Karate-do in Duiven. De vier kandidaten hebben de kennis en kunde getoond onder toeziend oog van Cees van der Wal, Joop Draaijer, Dave Porcelijn en Wally Keuter. Alle kandidaten zijn geslaagd, gefeliciteerd!

lees meer...
26
Nov 2017

Zondag, 19 november jongstleden, was het D-Day voor een groot aantall Jitsuka en één Judoka.
Op deze datum werden de halfjaarlijkse danexamens van IMAF-Nederland georganiseerd. Als locatie
was van de Dojo van Sportschool De Bijl in Spijkenisse gekozen, aangezien een grote afvaardiging
Jitsuka uit Spijkenisse en omstreken afkomstig was. Normaliter wordt voor de examens de Honbu-
Dojo in Duiven gebruikt.

lees meer...
26
Nov 2017

Op zaterdagmiddag 18 november was het eerste IMAF Kids Budo Festijn. Initiatiefnemers waren Sensei Robert Starreveld van Osorezu Dojo en Donny Toebes van IMAF-Nederland. Kinderen in een leeftijd van 7 tot 14 jaar konden deelnemen aan de stage. Het doel was kennis te maken met Judo, Karate en Jiu-Jitsu.

lees meer...
15
Nov 2017

De laatste danstage voorafgaande aan de dan-examens op 19 november aanstaande werd op
zondag, 12 november jongstleden in Hoorn georganiseerd. Plaats van handeling was het
Sportinstituut Frits van der Werff.

lees meer...
9
Nov 2017

Zondag, 5 november 2017, zal in de annalen van IMAF-Nederland met grote letters worden gememoreerd. Op deze dag vierde IMAF-Nederland haar 40-jarig jubileum! Aan deze gebeurtenis kon dus niet onopgemerkt voorbij worden gegaan.

lees meer...
18
Oct 2017

Op zondag was de IMAF Nihon Ju Jitsu danstage in Hoorn.

lees meer...
18
Oct 2017

Na het welkomstwoord van Rolf Coolen, beet Wim Stroet het spits af met de warming up. Na de warming up ging Wim door met de deelnemers met verdedigen tegen pakkingen aan de hand. Na ruim een uur getraind te hebben was het even tijd om te pauzeren.


Na de pauze was er keuze uit: karate olv Cees vd Wal, aiki jujutsu door Cees de Jongh, Nihon JuJutsu algemene technieken Wim Stroet en Nihon JuJutsu examen vragen door Rolf Coolen. Om één uur was iedereen wel klaar en moe, zodat we na de gezamenlijke afsluiting huiswaarts keerden.

lees meer...
17
Sep 2017

Op 5 november vieren we ons 40 jaar bestaan. Kom jij ook?? Voor alle informatie en tickets kijk op imaf40jaar.nl

lees meer...

    Pagina  1 van 4